Chaldea is gericht op Astrologie. Of het nou gaat om een analyse van je geboortehoroscoop, een jaarhoroscoop, een relatiehoroscoop of de analyse waarom het niet lukt om af te vallen, als persoonlijke coach begeleid ik je op de weg die je brengt naar het antwoord op jouw vragen.

Leuk dat je er bent!

Sinds 2010 ben ik actief met Chaldea, spiritueel Centrum.

Mijn passie is mensen begeleiden van A naar B. In welke vorm dan ook en bij alles wat ik doe pas ik de Astrologie toe. De Astrologie is voor mij de basis van alles, dat pas ik ook toe in de praktijk.

Wat is Astrologie?

Astrologie bestudeert de samenhang tussen de gebeurtenissen op aarde en de bewegingen van de hemellichamen. Dit betekent dat astronomische gegevens in symbolische relatie staan tot de wijze waarop de mens zichzelf en zijn leven op aarde ervaart.

De mens heeft zich altijd al bezig gehouden met de vraag: ‘Wie ben ik eigenlijk, waarom ben ik op aarde, wat betekent het leven voor mij, wat betekenen voor mij de dingen die ik meemaak, de ervaringen en de gevolgen daarvan?’.

Met behulp van de astrologie als symbolentaal proberen wij als astrologen het antwoord te vinden op deze vragen. Het woord horoscoop stamt uit het Grieks. Het is samengesteld uit de woorden ‘hora’ (uur) en ‘skopein’(zien): “Zien van het uur”.

Een horoscoop is in feite een plattegrond van de hemel op een bepaald moment en op een bepaalde plaats. Deze “plattegrond” geeft een energiepatroon aan. De horoscoop geeft de posities van de planeten weer, gezien vanaf de aarde.

Wat is Astrologie niet!

De zogenaamde pop-astrologie die in kranten en tijdschriften staat heeft niets met serieuze astrologie te maken. Deze pop-astrologie kijkt alleen naar het zonneteken en doet op deze basis voorspellende uitspraken. Dit is onzin en doet geen recht aan de echte astrologie. Wanneer je alleen naar het zonneteken zou kijken, dan zouden er maar 12 verschillende soorten mensen bestaan, die allemaal ongeveer hetzelfde zouden meemaken. Deze vorm van astrologie heeft de astrologie dan ook een slechte naam bezorgd, waardoor veel mensen astrologie niet serieus nemen. Dit is jammer want serieuze astrologie heeft veel te bieden.

Waarom Astrologie voor mij?

Met mijn Zon in Boogschutter en mijn onbegrensde neiging dingen te willen begrijpen, ben ik 2004 tot het besluit gekomen Astrologie te gaan studeren. In 2010 studeerde ik af en vanaf dat moment mocht ik mijzelf gediplomeerd Praktijk voerend Psychologisch Astrologe noemen.

In de bijna 20 jaar dat ik met de Astrologie bezig ben, heeft deze prachtige symbolentaal mij geleerd dat ieder mens uniek is. Jouw horoscoop is uniek.

Wat kan de Astrologie voor jou betekenen?

Een horoscoop teken ik op basis van de gegevens zelf in. Door het systematisch opbouwen en het op een gevoelsmatig manier tekenen gaat de energie stromen. Daarmee start ook de analyse.

In een persoonlijk gesprek vertel ik je wat ik zie. Of dat antwoord geeft op jouw vragen kan ik niet met zekerheid zeggen. Dat is afhankelijk van je vraag. Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Contact

Stel een vraag of maak een afspraak

contact graag via e-mail

Kerkwerve

anita@anitailmer.nl