Gezondheid van lichaam en geest

Reiki

Reiki is een vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen. Het lichaam van de ontvanger van deze energie  bepaald waar de energie naar toe gaat.

Het geven van Reiki ontspant lichaam en geest en ondersteunt daarbij het zelf genezend  vermogen van de ontvanger. Reiki geneest niet, wanneer iemand open staat voor het laten doorstromen van Ki (energie) door het hele wezen (het fysieke en emotionele lichaam), kan dat tot acceptatie,  heling en uiteindelijk tot balans leiden.

Door Reiki in te zetten treedt er altijd een verbetering op, en leidt vaak tot een grotere  bewustwording en verandering van inzichten, levensstijl en (eet)gewoonten.

Zelf met Reiki aan de slag? Door het leren geven en ontvangen van Reiki een heldere keuze voor energiewerk maken? Meer info klik hier

Voeding volgens de 5 elementen

Dat is een andere manier om het zelfhelend vermogen van het lichaam te ondersteunen. De voeding volgens de 5 elementen heeft zijn oorsprong in de Chinese Voedingsleer.

Vanuit mijn overtuiging dat lichaam en geest niet los van elkaar genezen kunnen worden, ben ik op zoek gegaan naar volledige voeding, Kruidenvoeding. Dat heb ik ruim 30 jaar gelden gevonden in het bedrijf Sunrider.

Ben je nieuwsgierig wat deze voeding voor jou kan betekenen? Stuur gerust een mail met je vragen. 

Contact

Stel een vraag of maak een afspraak

contact graag via E-mail

Kerkwerve

anita@anitailmer.nl